Asunto Oy Kuopion Augustinkulma

Rakentaminen on aikataulussa ja vain yksi huoneisto on enää vapaana 31.1.2018…

1-tasoisia, huolella suunniteltuja nuorekkaita koteja. Vinot sisäkatot myös makuuhuoneissa, olohuoneessa isot ikkunat, kunnon katetut terassit, aidatut suojaisat pihat. Osaan huoneistoja tehdyt aitavaraukset mahdollistavat todella suuren pihan huoneistolle. Asumismukavuuttaa ja yksityisyyttä takaa myös kahden puolen tonttia tuleva kuusiaita.

Hintaan sisältyvät materiaalit, kalusteet ja varusteet ovat laadukkaita, ja takaavat että saat upouudesta kodistasi yksilöllisen ja tyylikkään. Kalusteet ja kalustesuunnittelu Toive-keittiöt Merja Korhonen. Sisustusmateriaalit ja sisustussuunnittelu Kuopion Uuni ja Kaakeli Tarja Pesonen.  Vesikiertoinen lattialämmitys kaikissa asuintiloissa, myös huoneistokohtaisessa varastossa.

Autoille varastolliset katokset (6500 €), pihapaikat (2500 €) sekä kaksi lämmintä tallia (22000 €) myydään erillisinä osakkeina, mahdollisuus ostaa kaksi autopaikkaa huoneistolle. Palvelut lähellä, ruokakauppa, Pirtin ja Aurinkorinteen koulu sekä useita päiväkoteja kävelyetäisyydellä, 400-700 metriä. Myös vanhusten ruokapalvelut ja viriketoimintaa lähistöllä sijaitsevissa palvelutaloissa. Laadukasta rakentamista jo kolmannessa polvessa.

Myynti: Kiinteistönvälittäjä Siiri Kumlin 044 5199 966, siiri.kumlin@gmail.com

Alla olevat kuvat ovat rakentajan edellisestä 8/2017 valmistuneesta kohteesta.

 

Voin lämpimästi suositella Smart Kotinrakentajia vaativimpiinkin urakoihin.

Ensimmäisen kerran tutustuin Jouni Tirroseen keväällä 2014, kun häneltä pyydettiin tarjousta rivitalon päätyseinässä olevan reiän korjaamiseksi.…

Lue kaikki asiakastarinat »