Urakointipalvelut laadukkaasti ja ammattitaidolla

Toteutamme useiden vuosien kokemuksella pieniä ja suuria osa- ja kokourakointeja yrityksille, yksityisille, isännöitsijöille sekä vakuutusyhtiöille tehtäviä vahinkokorjauksia.

Tarjoamme isännöitsijöille ja vakuutusyhtiöille vahinkokorjaukset yksityisiin ja yrityskohteisiin. Urakointipalveluumme kuuluu niin asumisen kuin pihapiirinkin monipuoliset rakennustyöt kuten vajojen, majojen, mökkien, talojen ja tallien korjaus- ja uudisrakentaminen. Toteutamme tarpeen mukaan isot kokonaisurakoinnit tai pienemmät osaurakoinnit. Olipa materiaaleina sitten kivi tai puu, pitkästä tavarasta tai elementeistä – kaikki Smart Kotirakentajien tinkimättömällä laadulla ja asiantuntemuksella! Teemme kohteemme avaimet käteen -periaatteella.

Lisäksi toteutamme myös yksilölliset ja erikoiset rakentamisen ja remontoinnin toiveet ammattitaidolla ja ensiluokkaisella viimeistelyllä. Työmme on 100 % kotimaista.

Kerro kohteestasi ja pyydä tarjous urakallesi!

 

Voin lämpimästi suositella Smart Kotinrakentajia vaativimpiinkin urakoihin.

Ensimmäisen kerran tutustuin Jouni Tirroseen keväällä 2014, kun häneltä pyydettiin tarjousta rivitalon päätyseinässä olevan reiän korjaamiseksi.…

Lue kaikki asiakastarinat »