Asiakkaamme kertovat

 • Voin lämpimästi suositella Smart Kotinrakentajia vaativimpiinkin urakoihin.

  Ensimmäisen kerran tutustuin Jouni Tirroseen keväällä 2014, kun häneltä pyydettiin tarjousta rivitalon päätyseinässä olevan reiän korjaamiseksi. Toisin kuin muut tarjouskilpaan lähteneet, Tirronen ehdotti kokonaisvaltaisempaa ratkaisua ongelmaan.  Perustelut olivat erittäin hyvät tulevaisuutta ajatellen . Tirronen sai urakan ja rivitalo uuden pinnan. Työn jälki oli erinomaista eikä Tirronen hyväksynyt teamiltaan minkäänlaisia ”oikomisia” työn laadussa.

  Nyt pari vuotta myöhemmin käynnistin samaisessa rivitalossa – nyt omassa huoneistossani -muutosremontin porraskuilun muuttamisesta järkevämmäksi sekä uuden WC:n rakentamiseksi toiseen kerrokseen. Eipä tarvinnut kauaa miettiä kenet pyytäisin toteuttamaan homman.

  Smart Kotirakentajat, omistajana Jouni Tirronen toteutti urakan upeasti. Huoneisto on 70 luvulta, joten Tirronen ei pystynyt antamaan tarkkaa kustannusarviota urakasta. Sen sijaan hän kertoi, että kun vanhaa kohdetta aletaan saneeraamaan, rakenteista voi löytyä mitä tahansa. Ja kyllä sieltä löytyikin, yllätys toisensa jälkeen.

  Oma suunnitelmani ontui pahasti, mutta se ei haitannut. Sitä mukaa kun urakka eteni, tehtiin uusia ratkaisuja. Sain Tirroselta ja hänen teamiltaan hyviä vinkkejä, miten mikäkin asia toimisi parhaiten tai miten olisi parempi toteuttaa eteen tulleet uudet haasteet. Kaikki toivomukseni otettiin huomioon, vaikka ne eivät aina olleet kovinkaan fiksuja. En myöskään tarvinnut muuttaa ”evakkoon”, vaikka remontti oli melkoinen.

  Nyt huoneistossani on vaatehuone, uusi Wc, ja uudet portaat. Remontoidun alueen osalta huoneistoni on varmasti parempi kuin alkuperäinen on koskaan ollut. Voin lämpimästi suositella Smart Kotinrakentajia vaativimpiinkin urakoihin.

  – Terttu Järvinen

 • Aito välittäminen asiakkaasta näkyy

  Astuessamme ensimmäisen kerran sisään tulevaan kotiimme, miellyimme heti asunnon avaraan ja sävyiltään harmoniseen yleisilmeeseen. Huomio kiinnittyi tarkasti toteutettuihin yksityiskohtiin ja kauttaaltaan huolelliseen työn laatuun.

  Kuulimme asunnon välittäjältä, että rakentaja on tunnettu tarkkuudestaan ja työn jälki todellakin puhui puolestaan. Pidämme kodissamme eniten sen rauhallisesta sijainnista ja avarasta pohjaratkaisusta. Arvostamme rakentajan valitsemia laadukkaita materiaaleja ja asunnon ajatonta ilmettä, jota on helppo muunnella sisustuksella mieleisekseen. Rakentaja on alusta saakka ollut aina nopeasti tavoitettavissa ja hänen kanssaan vuorovaikutus on sujunut mutkattomasti. Aito välittäminen asiakkaasta näkyy avuliaisuutena näihin päiviin saakka.

  Voimme suositella lämpimästi!

  – Aleksi ja Anne-Mari Pitkänen

 • Toimitusvarmuus ja käden jälki upeasti 10+

  Suosittelen lämpimästi Jouni Tirrosta ja Smart Kotirakentajia kotiremontteihin.

  Meidän kohteessa mummolaan toteutettiin ”etänä” vanhan talon keittiöremontti, jossa piti ottaa huomioon vanhan talon rakenteet ym, kun remontista tulikin odotettua laajempi. Voimme vain todeta että hyvin hoituivat asiat Tampereelta käsin, kun kyseessä oli taitava ja monipuolinen remontin tekijä 🙂

  Toimitusvarmuus ja käden jälki upeasti 10+!

  – Tarja Teivainen

 • Luotettavuus, joustavuus, näkemys ja ammattitaito

  Smart kotirakentajat toteuttivat rivitalon sauna-, kylpyhuone- ja keittiöremontin. Valintamme osui Jouniin, koska hänen uudiskohteidensa työn jälki miellyttivät ja herättivät luottamusta.

  Saimme asiantuntevaa apua remontin laajuuden kartoittamisessa, hinnan arvioinnissa sekä materiaalien valinnassa jo suunnitteluvaiheesta lähtien.

  Toteutus oli joustava ja jo valmiiksi tehtyjä suunnittelmia pystyttiin tarpeen tullen muokkaamaan remontin edistymisen mukaan. Esimerkiksi yksilöllinen kattovalaistus ja hukkatilan muuttaminen käytännölliseksi säilytysratkaisuksi syntyi paikan päällä.

  Lopputuloksena on varsin viimeistellyt, kestävät ja ennen kaikkea toimivat tilaratkaisut.

  – Perhe Lemmettylät